Čestitka Božić 2

Čestitka Božić 2

Logo

Logo

rego stan

za održavanje i upravljanje stambenim zgradama

Priopćenje za korisnike usluga Rego-stan d.o.o.

Ured je zatvoren za stranke do 15.04.2020. godine. Sve informacije mogu se dobiti putem e-pošte, mobilne linije ili faks uređaja. Aktivnosti na održavanju stambenih zgrada odvijaju se samo za hitne intervencije. Molimo stanare da ne izlaze bez potrebe.
Priopćenje za korisnike usluga Rego-stan d.o.o.

Ministar zdravstva donio je 11. ožujka Odluku o proglašenju epidemije bolesti COVID19 na području čitave Republike Hrvatske. Riječ je o epidemiji uzrokovanoj korona virusom.

Zbog preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo stranke se neće primati utorkom i četvrtkom od 10.00 do 14.00 sati. Sve informacije mogu se dobiti mobitelom ili elektronskom poštom. Uobičajene aktivnosti će se obavljati u skladu sa dnevnim situacijama, posluje se i dalje normalno.

Dodatne upute za kolektive i poslodavce:

Često čistite prostore sukladno uputama: https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Ciscenje-idezinfekcija-prostorije-bez-oboljelih-od-COVID-19-5.3.2020..pdf Najmanje tri puta dnevno čistite dodirne točke u zgradama kao što su ručke na vratima, ručke na prozorima, slavine u toaletima i kuhinjama, tipke vodokotlića, daljinske upravljače, prekidače za struju, zvona na vratima, ploče dizala ,pultove za prijem stranaka te druge dodirne površine koje koristi veći broj osoba. Najmanje dva puta dnevno čistite sve dodirne površine: radne površine, pametne i druge telefone, POS uređaje, tipkovnice, konzole i računa u skladu s uputama za korisnike. Prostorije za sastanke, edukacije i druge prostore gdje se okuplja veći broj osoba očistiti nakon svakog sastanka Ako je moguće obložite dodirne površine koje koristi veći broj osoba, poput POS uređaja, zaštitnom folijom koju možete redovito, više puta dnevno, čistiti. Druga mogućnost je da pokraj ovakvih uređaja osigurate jednokratne maramice kojima će korisnik prekriti uređaj prije dodirivanja. Osigurajte okruženje bez duhanskog dima. Na javna mjesta, na kojima ljudi imaju manje mogućnosti redovito prati ruke, stavite dezinfekcijsko sredstvo za ruke. Za pranje ruku u toaletima osigurajte toplu tekuću vodu i sapun, kao i papirnate ručnike za jednokratnu upotrebu. Lanene i druge ručnike koji nisu za jednokratnu upotrebu neophodno je ukloniti iz toaleta. Postavite kante s poklopcima za sigurno odlaganje iskorištenih papirnatih ručnika i drugog otpada u toaletima i drugim prostorijama. Naputak o pravilnom pranju ruku izvjesite na vidljivom mjestu u toaletu: https://www.hzjz.hr/wpcontent/uploads/2020/03/Pranje_ruku_.pdf Uklonite časopise i reklamne letke iz čekaonice i zajedničkih prostorija. Koristite telefone, video-konferencije i internet za poslovanje što je više moguće kao zamjenu za sastanke. Kada su sastanci neophodni i neodgodivi, organizirajte ih u što većim prostorijama te ostavite dovoljan razmak (najmanje 1-2 m) između pojedinih osoba. Izbjegavajte rukovanja te potaknite održavanje razmaka od barem 1m kod razgovora. Redovito, a najmanje dva puta dnevno, provjetravajte sve prostorije. Prostorije za sastanke, edukacije i druge prostore gdje se okuplja veći broj osoba provjetravajte nakon i prije svakog sastanka, tijekom stanke i sl. Izbjegavajte putovanja koja nisu nužna, posebno u zahvaćena područja. Svim osobama koje imaju simptome respiratorne bolesti (kašalj, kihanje, povišena tjelesna temperatura, kratak dah) omogućite ostanak kod kuće.