Slika slidera nova test 1

Slika slidera nova test 1

Slika slidera nova test 2

Slika slidera nova test 2

rego stan

za održavanje i upravljanje stambenim zgradama

Javni poziv za poticanje obnovljivih izvora energije (EnU-1/22)

Sufinanciraju sustava za korištenje obnovljivih izvora energije: dizalice topl., sunčani toplinski kolektori, kotlovi na drvnu sječku/pelete ili pirolitički kotl. te integrirane fotonaponske elektrane za proizvodnju el. energije za vlastitu potrošnju
Javni poziv za poticanje obnovljivih izvora energije (EnU-1/22)

U sklopu Javnog poziva se različitim pravnim osobama sufinanciraju sustavi za korištenje obnovljivih izvora energije: dizalice topline, sunčani toplinski kolektori, kotlovi na drvnu sječku/pelete ili pirolitički kotlovi te integrirane fotonaponske elektrane za proizvodnju električne energije za vlastitu potrošnju u izoliranom (off-grid) ili mrežnom pogonu.

Poziv je otvoren za jedinice regionalne i lokalne samouprave, tijela državne uprave, ostale proračunske i izvanproračunske korisnike, ustanove, zadruge, trgovačka društva, obrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, privatne iznajmljivače, kao i samostalne djelatnosti te ostale pravne subjekte (izuzev udruga), što uključuje i upravitelje višestambenih zgrada, koji će se moći prijaviti uime suvlasnika, te vjerske zajednice.

Otvoren: 30.03.2022.

https://www.fzoeu.hr/hr/natjecaj/7539?nid=179